[av_layerslider id=’2′]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=’18’ font_color=” color=”]

 1. Je hebt een gezondheidsprobleem of vraag?
  Ik ben breed en hoog opgeleid (Operatie kamers/ziekenhuis, laboratorium, voeding en biochemie) en meer dan gekwalificeerd om ook ‘moeilijke klachten’ te behandelen.
 2. Je hebt niet altijd overdag tijd?
  Ik ben ook ‘s avonds geopend en op zaterdagmiddag.
 3. Je wil meer dan een gesprek.
  Van mij krijg je altijd een volledig verslag met extra uitleg en tips. Daarna nog vragen? Geen probleem!
 4. Feiten zeggen jou meer dan vage onderzoeksmethoden.
  Ik gebruik alleen wetenschappelijk bewezen en verantwoorde meettechnieken en apparatuur.
 5. Liever geen standaard verhaal of informatie die voor iedereen geldt?
  Mooi! Want ik biedt alleen maatwerk. Ieder persoon is anders en iedere aandoening vraagt om een andere aanpak.
  Zelfs als 2 mensen dezelfde aandoening hebben, is de oplossing niet altijd hetzelfde voor beide.
 6. Je wil nergens aan vast zitten.
  Alles is bij mij vrijblijvend. Je bepaald zelf of en wanneer je nog een afspraak wil maken. Daarnaast ben ik onafhankelijk van andere dienstverleners en merken (van bijvoorbeeld supplementen of laboratoria).
 7. Je wil niet alleen snel een oplossing, maar ook begeleiding?
  Uiteraard wil ik ook zo snel mogelijk tot de juiste oplossing voor jou komen. Daarnaast neem ik alle tijd die jij nodig hebt, zowel tijdens als na het intake gesprek en vervolg consulten. Het is ook geen enkel probleem als een consult iets langer duurt dan normaal.
 8. Je bent op zoek naar een therapeut die beschikt over de laatste kennis?
  Ik volg niet alleen alle nieuwe informatie maar ik geef zelf ook lessen aan collega therapeuten en artsen. Uiteraard volg ik ieder jaar diverse bijscholingen, niet alleen omdat het vereist is vanuit de beroepsvereniging, maar ook omdat ik dat zelf graag wil.
 9. Je wil duidelijkheid over je huidige gezondheidsstatus?
  Naast de ‘reguliere behandelingen’ besteed ik ook veel aandacht aan preventieve geneeskunde. Daarbij maak ik het risico op het ontstaan van ziekten (b.v. hart-&vaat, diabetes type 2) inzichtelijk en biedt een behandelplan op maat aan.
 10. Niet te veel betalen?
  Omdat ik lid ben van de MBOG worden mijn tarieven (deels) vergoed door je zorgverzekering, mits je aanvullend verzekerd bent. Check dit voor de zekerheid bij je eigen verzekering.
  Mijn tarieven zijn, gezien mijn kennis en investeringen, zeer schappelijk. Een investering in je gezondheid is de beste investering die je kunt maken, maar waarom zou je teveel betalen?
 11. Uiteraard zijn er veel meer redenen waarom je voor Natuurlijk.fit kiest. De naam zegt het al. Op een natuurlijke manier fit worden. En dat is met voeding en doelgerichte-voedingsstoffen je lichaam versterken en ziekte verslaan.

[/av_textblock]

[/av_one_full][av_textblock size=’18’ font_color=” color=”]
Nog Niet Overtuigd?

Lees wat anderen zoals jij, over mij zeggen:

Avatar
Haarlem

Goed en professioneel gesprek gehad. Voelde me erg op mijn gemak, buiten de serieuze onderwerpen namelijk ook gelachen.
De moeilijke stof werd heel goed vertaald zodat ik het zelf ook snapte.
Goed advies gekregen en ga hier zeker mee door.

Default Avatar75
Biddinghuizen

Na jaren lang van krampen in mijn been spieren, met name 's nachts ben ik terecht gekomen bij Michael. Het hele bed trilde als ik weer eens een aanval had. In tegenstelling tot de huisarts wist Michael wel snel waar het aan lag en heeft mij super snel ervan af geholpen. Voortaan ga ik bij klachten eerder en sneller een afspraak maken hier.

Avatar
Utrecht

Eindelijk van mijn maagproblemen verlost. Ook geen maagbescherm medicijnen meer nodig. Blijkt dat die medicijnen juist voor meer bijwerkingen zorgde dan ik had gedacht. Na 8 weken ben ik ervan af. Het was niet makkelijk maar O wat ben ik blij. Mijn vermoeidheid is ook minder erg geworden.

Avatar
Lelystad

Jonge therapeut, echter zeer profesioneel en kundig, 2 afspraken cq bezoeken incl testen en zeer tevreden, heb het idee hem niet meer nodig te hebben maar maak toch vervolg afspraken indien nodig.


[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
 Klik hier om mijn eBook te downloaden (rechtermuis knop: opslaan als) of te openen als PDF in je browser.
[/av_textblock]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_social_share title=’Deel dit stuk’ style=” buttons=” share_facebook=” share_twitter=” share_pinterest=” share_gplus=” share_reddit=” share_linkedin=” share_tumblr=” share_vk=” share_mail=”][/av_social_share]

>